Mengkraan mengkranen : VM Go

Keuken Mengkraan Silk 2 Eengreeps sproeikop RVS

Kranen > Keukenkranen

Keukenkranen

VM Go

Kranen

Kranen > Keukenkranen
  Keuken Mengkraan Silk 2 Eengreeps sproeikop RVS De Keuken Mengkraan Silk 2 Eengreeps sproeikop RVS valt meteen op door de mooie zwanenhals en strakke look. Door de sproeikop met mobile bek is de kraan alle kanten op te draaien en heel makkelijk in gebruik. De Keramische schijven in de kraan zijn schijfjes gemaakt zijn van keramiek. De schijfjes zijn zeer hard en glad afgewerkt. Ze slijten niet, waardoor het druppelen van een kraan niet voorkomt. De Flexibels, fixatieset en handleiding zijn bijgevoegd kan u snel aan de slag met de instalatie van de keukenkraan van rvs. Specificaties: - Belgaqua-gekeurd - Sproeier - Mobiele bek - Keramische schijven - Incl. flexibels & fixatieset - Incl. handleiding - Full colour verpakking - Afmeting doos 50 x 30 x 7 cm Twijfel niet langer en bestel uw Mengkraan nu bij sanitair winkel Megadump!

  182.95 Euro

  Ga naar Keuken Mengkraan Silk 2 Eengreeps sproeikop RVS


Keuken Mengkraan Silk 2 Eengreeps Hoog

Kranen > Keukenkranen

Keukenkranen

VM Go

Kranen

Kranen > Keukenkranen
  Keuken Mengkraan Silk 2 Eengreeps Hoog De mobiele bek is de kraan alle kanten op te draaien en heel makkelijk in gebruik. De Keramische schijven in de kraan zijn schijfjes gemaakt zijn van keramiek. De schijfjes zijn zeer hard en glad afgewerkt. Ze slijten niet, waardoor het druppelen van een kraan niet voorkomt. De Flexibels, fixatieset en handleiding zijn bijgevoegd kan u snel aan de slag met de instalatie van de keukenkraan van rvs. Specificaties - Mobile bek - Keramische schijven - 1.9 KG - Incl. flexibels & fixatieset - Incl handleiding - Full colour verpakking - Afmeting doos 48 x 28 x 6 cm - 5 jaar garantie Twijfel niet langer en bestel uw Mengkraan nu bij sanitair winkel Megadump!

  162.95 Euro

  Ga naar Keuken Mengkraan Silk 2 Eengreeps Hoog


Keuken Mengkraan Silk 2 Eengreeps uittrekbare sproeikop RVS

Kranen > Keukenkranen

Keukenkranen

VM Go

Kranen

Kranen > Keukenkranen
  Keuken Mengkraan Silk 2 Eengreeps uittrekbare sproeikop RVS Door de uittrekbare sproeikop is de kraan alle kanten op te draaien en heel makkelijk in gebruik. De Keramische schijven in de kraan zijn schijfjes gemaakt zijn van keramiek. De schijfjes zijn zeer hard en glad afgewerkt. Ze slijten niet, waardoor het druppelen van een kraan niet voorkomt. De Flexibels, fixatieset en handleiding zijn bijgevoegd kan u snel aan de slag met de instalatie van de keukenkraan van rvs. Specificaties - Belgaqua-gekeurd - Uittrekbare sproeier - Mobiele bek - Keramische schijven - Incl. flexibels & fixatieset - Incl. handleiding - Full colour verpakking - Afmeting doos 60 x 30 x 7 cm

  205.95 Euro

  Ga naar Keuken Mengkraan Silk 2 Eengreeps uittrekbare sproeikop RVS