Mengkraan mengkranen : Medi Sauna

Infrarood Stoomcabine Larosa Medisauna 1 Persoons 100x100x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth

Stoomcabines | Stoomcabines | 1 persoons stoomcabine

Stoomcabines

Medi Sauna

Stoomcabines

Stoomcabines | Stoomcabines | 1 persoons stoomcabine

  Larosa Medisauna infrarood stoomcabine

  De complete Larosa Medisauna infrarood stoomcabine bestaat eigenlijk uit 3 verschillende cabines, voor uw eigen stoombad, een bezoek aan de sauna en uiteraard de mogelijkheid om heerlijk comfortabel te douchen. Zoals uit iedere Larosa Medisauna infrarood stoomcabine review blijkt is het een heerlijk comfortabele en luxe keuze voor bij u thuis, terwijl u daar dankzij de hoekopstelling slechts 1 vierkante meter van de badkamer voor nodig heeft.

  Met deze uitvoering kiest u voor een afmeting van 100 x 100cm, zodat u zich daar eenvoudig vrij in kunt bewegen. Met een hoogte van 220cm, om die zonder problemen in de badkamer te plaatsen. Het is een regendouche met mengkraan, voorzien van massagejets en andere luxe zoals Bluetooth en LED-verlichting. Ontdek de Larosa Medisauna infrarood stoomcabine, waarmee u in de badkamer kiest voor maximale luxe op slechts één vierkante meter.

  Regendouche en handdouche van Medisauna

  We zouden het door de mogelijkheden van de infrarood sauna en de stoomgenerator bijna vergeten, maar met de Larosa Medisauna infrarood stoomcabine kiest u tevens voor een van de meest luxe douches die er beschikbaar zijn. De combinatie van een handdouche en een regendouche, om ontspannen bij te komen na een lange dag of om gewoon te genieten van het moment.

  Download de brochure van de Larosa Medisauna infrarood stoomcabine en ontdek alle mogelijkheden, zoals de luxe douche inclusief de massagejets. Er zijn er 4 beschikbaar, geplaatst op ergonomisch prettige plaatsen om het lichaam goed te laten masseren. Een heel fijne keuze onder de douche, voor een unieke en verkwikkende ervaring.

  Larosa Medisauna review: krachtige stoomgenerator

  De Larosa Medisauna infrarood stoomcabine is volgens iedere review een krachtige stoomgenerator en bovendien een prettige infrarood sauna. De temperatuur dringt door tot diep in de spieren, zonder dat het in de cabine zelf te heet wordt. Dat betekent een ontspannen gevoel voor de spieren, die daardoor sneller herstellen en klaar zijn voor een nieuwe dag om maximaal te presteren.

  De stoomgenerator in de Larosa Medisauna infrarood stoomcabine kunt u eenvoudig bedienen, gewoon door middel van een touchscreen. Wat dat betreft is de cabine eenvoudig in het gebruik, onafhankelijk van de 3 verschillende functionaliteiten die er beschikbaar zijn. In luxe douchen met de handdouche en de regendouche, ontspannen met uw eigen stoombad in de badkamer en natuurlijk genieten van de warmte voor de spieren van de infrarood sauna van de Larosa Medisauna infrarood stoomcabine.

  Larosa Medisauna kopen

  De Larosa Medisauna infrarood stoomcabine kopen of benieuwd naar de beschikbare gadgets en meer weten over de 6 full spectrum infrarood stralers waar de cabine gebruik van maakt? Onze specialisten kunnen u daar uitstekend meer over vertellen, zowel online als bij ons in de showroom. Kom langs en probeer de cabine uit, of neem eens plaats in de Molare Medisauna ter alternatief. We helpen u op die manier graag een keuze te maken voor de Larosa Medisauna infrarood stoomcabine of een van de andere modellen, bijvoorbeeld afhankelijk van de ruimte die u daarvoor beschikbaar heeft.

  2595.00 Euro

  Ga naar Infrarood Stoomcabine Larosa Medisauna 1 Persoons 100x100x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth


Infrarood Stoomcabine Molare Medisauna 2 Persoons 90x145x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth

Stoomcabines | Stoomcabines | 2 persoons stoomcabine

Stoomcabines

Medi Sauna

Stoomcabines

Stoomcabines | Stoomcabines | 2 persoons stoomcabine

  Molare Medisauna infrarood stoomcabine

  De Molare Medisauna infrarood stoomcabine is met 90 x 145cm heerlijk ruim, zodat u daar zonder problemen met 2 personen gebruik van kunt maken. Mooi afgewerkt in hout, voor een mooie landelijke of traditionele opstelling bij u in de badkamer. Uiteraard voorzien van een luxe regendouche, een handige mengkraan en een aantal massagejets. Verder kunt u rekenen op zowel LED-verlichting als Bluetooth, waardoor u met de Molare Medisauna infrarood stoomcabine een luxe keuze maakt om jaren van te genieten.

  Met de Molare Medisauna infrarood stoomcabine kiest u voor 3 cabines in één. Het is tegelijkertijd een:

  • Douchecabine
  • Stoomcabine
  • Infrarood sauna

  Eenvoudig aan te sluiten op het stopcontact, zodat u daar in de badkamer direct gebruik van kunt maken. Zelfs in een compacte badkamer kunt u het model dankzij de 900 x 1450mm zonder problemen kwijt, met een hoogte van 2200mm. De cabine is uitgevoerd met 6mm veiligheidsglas en een sterke douchebak in 8 - 10mm dik acryl, versterkt met glasvezel. Wat dat betreft kiest u met de Molare Medisauna infrarood stoomcabine voor een lange levensduur, eenvoudig gebruik en luxe mogelijkheden om in de badkamer te genieten van pure wellness.

  Regendouche en handdouche van Medisauna

  De gemiddelde Molare Medisauna infrarood stoomcabine review richt zich vooral op de stoomgenerator en de infrarood sauna. Ondertussen is het ook een luxe douchecabine, dankzij de beschikbaarheid van een grote regendouche en een handdouche. Douchen onder een weldaad van water en daarnaast de mogelijkheid om specifieke delen van het lichaam te bereiken met de handdouche.

  En, in de Molare Medisauna infrarood stoomcabine zijn maar liefst 12 massagejets beschikbaar. Voor een unieke douche-ervaring, dankzij de ergonomisch slimme plaatsing van de jets. Ze masseren de fijne delen van het lichaam, waardoor het niet mee zal vallen om weer op tijd uit de douche te komen.

  Molare Medisauna review: krachtige stoomgenerator

  Verder heeft u met de Molare Medisauna infrarood stoomcabine een luxe stoomgenerator tot uw beschikking. Voor uw eigen stoombad in de badkamer, die u gewoon met een touchscreen kunt bedienen. Op die manier maakt u eenvoudig een comfortabele en luxe keuze, zonder dat u daar 3 verschillende cabines voor nodig heeft.

  Naast de douche en de stoomcabine is de Molare Medisauna infrarood stoomcabine namelijk ook meteen uw eigen infrarood sauna. Infrarood verlichting uit de 8 full spectrum stralers. Die zorgen ervoor dat de warmte meteen doordringt tot diep in de spieren. Heerlijk herstellen van een lange dag hard werken en klaar voor de volgende dag om weer maximaal te presteren.

  Molare Medisauna kopen

  Een Molare Medisauna infrarood stoomcabine kopen? U kiest daarmee voor een luxe stoomcabine, douchecabine en infrarood sauna in één. Eenvoudig online beschikbaar, net als bij ons in de showroom. We kunnen u daar dit model laten zien, net als bijvoorbeeld de Enza Medisauna. Op die manier zorgen we voor een goed beeld van de mogelijkheden.

  En heeft u vragen over de Molare Medisauna infrarood stoomcabine die u wilt kopen? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u daar graag meer over.

  3295.00 Euro

  Ga naar Infrarood Stoomcabine Molare Medisauna 2 Persoons 90x145x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth


Infrarood Stoomcabine Enza Medisauna 1 Persoons 90x90x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth

Stoomcabines | Stoomcabines | 1 persoons stoomcabine

Stoomcabines

Medi Sauna

Stoomcabines

Stoomcabines | Stoomcabines | 1 persoons stoomcabine

  Enza Medisauna infrarood stoomcabine

  De Enza Medisauna infrarood stoomcabine meet 90 x 90cm en is daarmee de meest compacte infrarood sauna, stoomcabine en douchecabine. Inderdaad, de cabine combineert deze 3 functies en past bovendien in iedere badkamer. U heeft daar minder dan één vierkante meter voor nodig en kunt de cabine gewoon aansluiten op een enkel stopcontact.

  Met de Enza Medisauna infrarood stoomcabine kiest u voor een luxe regendouche en een handdouche. Net als voor een infrarood sauna voor verwarming van uw spieren, terwijl de stoomgenerator er via het touchscreen voor zorgt dat u eenvoudig een stoombad kunt nemen. Op die manier is het een veelzijdige keuze voor in de badkamer.

  Uiteraard uitgevoerd met 6mm veiligheidsglas en een stevige douchebak. Gemaakt van 8 - 10mm dik acryl, verstevigd met glasvezel. Dat betekent een duurzame keuze met een lange levensduur, zodat u daar jaren met veel plezier gebruik van kunt maken.

  Regendouche en handdouche van Medisauna

  Met de Enza Medisauna infrarood stoomcabine kiest u voor een apparaat dat u op een aantal verschillende manieren kunt gebruiken. Waaronder gewoon als luxe douche, iets dat we vanwege de infrarood sauna en de stoomgenerator bijna zouden vergeten. U heeft de beschikking over zowel een grote regendouche als een handdouche. Dat betekent in luxe douchen in de cabine, net als het gemak om specifieke delen van het lichaam af te spoelen.

  En wilt u bijkomen van een lange of zware dag? De Enza Medisauna infrarood stoomcabine is als douche tevens uitgevoerd met 6 massagejets. Geplaatst op de ergonomisch prettige plaatsen voor het lichaam, om u even lekker te laten masseren. Op die manier ontstaat er een unieke en luxe douche-ervaring, waar u even op uw gemak van kunt genieten. Kies voor maximale wellness op een ruimte van 900 x 900mm, gecombineerd met 2200mm hoogte zodat u die in iedere badkamer zonder problemen kunt plaatsen.

  Enza Medisauna review: krachtige stoomgenerator

  En benieuwd naar de beoordelingen van anderen in hun Enza Medisauna infrarood stoomcabine review? Ze roemen bijvoorbeeld de krachtige stoomgenerator. U kunt die gewoon via het touchscreen aansturen, om uw eigen stoombad te creëren. Gewoon bij u thuis, waardoor kunt genieten van de maximale wellness. En gebruik daarnaast de infrarood stralers. De douche is voorzien van 6 stuks, waarmee u ervoor zorgt dat uw spieren een warme en prettige behandeling krijgen.

  Ontspannen en herstellen, zodat u de Enza Medisauna infrarood stoomcabine kunt gebruiken om daarna weer maximaal te presenteren. Ontdek de voordelen van deze luxe cabine met 3 verschillende functies. Tevens voorzien van handige gadgets zoals radio, Bluetooth en USB. Net als een aansluiting voor CD en MP3.

  Enza Medisauna kopen

  De Enza Medisauna infrarood stoomcabine kopen? U kunt de cabine meteen online bestellen, waarna wij er voor u mee aan de slag gaan. Of bij ons langskomen in de showroom, zodat u we de verschillende functionaliteiten kunnen uitleggen. Of vergelijk de cabine met de Valdessa Medisauna. Vragen over de Enza Medisauna infrarood stoomcabine of een van de andere modellen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

  2495.00 Euro

  Ga naar Infrarood Stoomcabine Enza Medisauna 1 Persoons 90x90x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth


Infrarood Stoomcabine Picola Medisauna 1 Persoons 100x100x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth

Stoomcabines | Stoomcabines | 1 persoons stoomcabine

Stoomcabines

Medi Sauna

Stoomcabines

Stoomcabines | Stoomcabines | 1 persoons stoomcabine

  Picola Medisauna infrarood stoomcabine

  De Picola Medisauna infrarood stoomcabine meet 100 x 100cm en is daarmee heerlijk ruim in de badkamer, zonder dat die veel ruimte in hoeft te nemen. Eenvoudig te plaatsen, ook bij een beperkt aantal vierkante meters. Het hoekmodel van Medisauna is net als de anderen 220cm hoog, zodat u die zonder problemen kunt plaatsen en het water altijd netjes binnen de cabine blijft.

  Dankzij de 1000 x 1000mm van de Picola Medisauna infrarood stoomcabine heeft u daarin alle ruimte. Alle ruimte om te genieten van zowel de douchecabine, de stoomcabine als de infrarood sauna. Het is een 3-in-1 keuze, waarmee u zorgt voor pure wellness in huis. Uiteraard voorzien van LED-verlichting, Bluetooth en 6 luxe massagejets. Wat dat betreft komt het u met de Picola Medisauna infrarood stoomcabine aan niets tekort.

  Regendouche en handdouche van Medisauna

  De Picola Medisauna infrarood stoomcabine is een luxe stoomcabine en een infrarood sauna. We zouden daardoor bijna vergeten dat het ook een douchecabine is, waarin u de beschikking heeft over een handdouche en een regendouche. De handdouche voor specifieke delen van het lichaam en om de douche zelf eenvoudig schoon te spoelen. En voor het douchen zelf? Een luxe regendouche, voor een weldaad van water om keer op keer van te genieten.

  En in de Picola Medisauna infrarood stoomcabine zijn bovendien 6 massagejets beschikbaar. Geplaatst op een ergonomisch prettige hoogte, waardoor u daar prettig gebruik van kunt maken. Een heerlijke ervaring onder de douche, waarmee u zorgt voor het herstel na een lange dag hard werken.

  Picola Medisauna review: krachtige stoomgenerator

  Uiteraard houden we de Picola Medisauna infrarood stoomcabine reviews scherp voor u in de gaten, net als de ervaringen van onze klanten. En benieuwd wat anderen zeggen in hun Picola Medisauna infrarood stoomcabine review? Ze waarderen de krachtige stoomgenerator, de uitermate comfortabele infrarood douche en bovendien de luxe douchecabine.

  Wat dat betreft kiest u voor een complete wellness-ervaring. De stoomgenerator is eenvoudig te bedienen met een touchscreen, terwijl de infrarood sauna er haast ongemerkt voor zorgt dat uw spieren de juiste behandeling krijgen. Herstellen om daarna weer goed te presteren, gewoon bij u onder de douche in uw eigen badkamer.

  Picola Medisauna kopen

  Enthousiast over de stoomcabine, douchecabine en infrarood sauna in één? U kunt online de Picola Medisauna infrarood stoomcabine kopen, net als de Larosa Medisauna en de andere beschikbare modellen.

  Vragen over de Picola Medisauna infrarood stoomcabine of over de rest van ons assortiment? Stel ze online of kom bij ons langs in de showroom. We kunnen u daar ook het optioneel verkrijgbare zitje laten zien, net als de standaard meegeleverde gadgets. U kunt dan denken aan radio, Bluetooth, USB en een aansluiting voor CD of MP3, net als een ventilator.

  2595.00 Euro

  Ga naar Infrarood Stoomcabine Picola Medisauna 1 Persoons 100x100x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth


Infrarood Stoomcabine Quartz Medisauna 1 Persoons 90x100x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth

Stoomcabines | Stoomcabines | 1 persoons stoomcabine

Stoomcabines

Medi Sauna

Stoomcabines

Stoomcabines | Stoomcabines | 1 persoons stoomcabine

  Quartz Medisauna infrarood stoomcabine

  De Quartz Medisauna infrarood stoomcabine meet 900 x 1000mm en is daarmee uitstekend geschikt voor 1 persoon. U heeft voldoende ruimte om comfortabel te douchen en gebruik te maken van zowel de infrarood stoomcabine als de andere functies die er beschikbaar zijn. Dankzij de hoogte van 2200mm past deze eenvoudig in iedere badkamer en voorkomt u eenvoudig dat het water buiten de cabine terecht zal komen.

  U kiest met de Quartz Medisauna infrarood stoomcabine voor een 3-in-1 oplossing. Die dankzij de afmetingen van 90 x 100cm zonder problemen in de badkamer past, zelfs als u daar relatief weinig ruimte voor beschikbaar heeft. U kiest hiermee voor de combinatie van:

  • Een stoomcabine
  • Een douchecabine
  • Een infrarood sauna

  Volledig ontspannen met de stoomgenerator en de infrarood stralers of comfortabel douchen dankzij de combinatie van een regendouche en een handdouche. Wat dat betreft heeft u alle luxe mogelijkheden tot uw beschikking. U kiest met de Quartz Medisauna infrarood stoomcabine voor een complete oplossing voor wellness in de badkamer, zonder dat u daar veel ruimte voor nodig heeft.

  Regendouche en handdouche van Medisauna

  De Quartz Medisauna infrarood stoomcabine beschikt over zowel een stoomcabine, een infrarood sauna als een comfortabele douchecabine. Dankzij de ruime afmetingen heeft u voldoende de ruimte om u vrij te bewegen. Standaard kunt u gebruik maken van de grote regendouche. Een overdaad aan water om van te genieten en prettig onder te douchen, gewoon bij u in de badkamer.

  En wilt u specifieke delen van het lichaam schoonspoelen of de cabine zelf schoonmaken? Dan is daarvoor een handige handdouche beschikbaar. Eenvoudig te gebruiken, zelfs in combinatie met de infrarood stoomcabine en de stoomgenerator voor de stoomcabine.

  Bovendien kiest u met de Quartz Medisauna infrarood stoomcabine automatisch voor 6mm veiligheidsglas en 8 - 10mm dik acryl voor de douchebak. Versterkt met glasvezel, waardoor u kunt rekenen op een zeer duurzame keuze met een lange levensduur.

  Quartz Medisauna review: krachtige stoomgenerator

  Benieuwd naar de ervaringen en resultaten van de gemiddelde Quartz Medisauna infrarood stoomcabine review? Zowel de krachtige stoomgenerator als de infrarood stoomcabine zijn een uitstekende keuze. Goed van kwaliteit en gericht op een gevoel van pure luxe.

  De stoomgenerator kunt u bijvoorbeeld bedienen met een touchscreen, dat zich eenvoudig laat gebruiken. Tegelijkertijd heeft u de beschikking over 6 full spectrum infrarood stralers, die ervoor zorgen dat u de spieren op een hoogwaardige manier kunt verwarmen. Goed voor het herstel van de spieren en een algemeen gevoel van wellness.

  Quartz Medisauna kopen

  De Quartz Medisauna infrarood stoomcabine kopen? U kunt daarmee rekenen op een infrarood sauna, een stoomcabine en een douchecabine in één. Uiteraard voorzien van radio, bluetooth, USB, een aansluiting voor CD's en MP3-spelers en een handige ventilator. Compleet uitgevoerd en zelfs beschikbaar met een optioneel zitje.

  De Quartz Medisauna infrarood stoomcabine kopen? Dat kan eenvoudig bij ons in de webshop, net als bij ons in de showroom. Kom langs, bekijk ook de Armano Medisauna of stel ons uw vragen online, we horen graag van u.

  2595.00 Euro

  Ga naar Infrarood Stoomcabine Quartz Medisauna 1 Persoons 90x100x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth


Infrarood Stoomcabine Valdessa Medisauna 2 Persoons 90x145x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth

Stoomcabines | Stoomcabines | 2 persoons stoomcabine

Stoomcabines

Medi Sauna

Stoomcabines

Stoomcabines | Stoomcabines | 2 persoons stoomcabine

  Valdessa Medisauna infrarood stoomcabine

  De Valdessa Medisauna infrarood stoomcabine is de combinatie van 3 cabines in 1. U geniet hiermee van een:

  • Stoomcabine
  • Douchecabine
  • Infrarood sauna

  Gewoon bij u in de badkamer, zelfs wanneer u daar slechts beperkt de ruimte voor heeft. Met dit model kiest u voor een grote cabine van 900 x 1450mm, die u gemakkelijk kunt aansluiten met behulp van slechts een stekker. U zorgt met de Valdessa Medisauna infrarood stoomcabine voor de ultieme wellness, gewoon bij u in de badkamer.

  Uiteraard kunt u rekenen op een hoogwaardige stoomcabine, bijvoorbeeld voorzien van 6mm veiligheidsglas. Ook de douchebak is zeer stevig uitgevoerd, dankzij het gebruik van 8 - 10mm dik acryl. Dit is verstevigd met glasvezel, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken en de Valdessa Medisauna infrarood stoomcabine automatisch een zeer lange levensduur heeft.

  Regendouche en handdouche van Medisauna

  Zoals gezegd kiest u met de Valdessa Medisauna infrarood stoomcabine voor een stoomcabine, douchecabine en infrarood sauna in één. En het is niet zomaar een douchecabine, want u heeft de beschikking over zowel een grote regendouche als een handdouche. Met die laatste kunt u de cabine zelf schoonspoelen na het gebruik en specifieke plaatsen goed bereiken. De regendouche bovenin zorgt voor een weldaad aan water, waaronder u heerlijk ontspannen kunt douchen.

  Bovendien zijn er in de Valdessa Medisauna infrarood stoomcabine 6 massagejets beschikbaar. Verstelbaar, waardoor u die kunt richten op de pijnlijke plaatsen op uw lichaam of kunt zorgen voor de maximale ontspanning. Het zorgt voor een unieke of verkwikkende douche-ervaring, zoals u die nog niet eerder ervaren heeft.

  Valdessa Medisauna review: krachtige stoomgenerator

  Het blijkt uit iedere Valdessa Medisauna infrarood stoomcabine die we lezen en uit de reacties die we horen van klanten: u kunt rekenen op zowel een prettige infrarood sauna als een krachtige stoomgenerator. Voorzien van een touchscreen bedieningspaneel, om die eenvoudig in te schakelen en daar gemakkelijk gebruik van te maken.

  Het infrarood gedeelte van de Valdessa Medisauna infrarood stoomcabine bestaat uit 8 full spectrum infrarood stralers en zorgt er daarmee voor dat u optimaal profiteert van de specifieke warmte op uw lichaam. Heerlijk ontspannend en tegelijkertijd goed voor de gezondheid. Douchen in de Valdessa Medisauna infrarood stoomcabine is op die manier een moment van ontspannen en herstellen, uiteraard in een aangenaam warme temperatuur.

  Verder kunt u in de infrarood stoomcabine natuurlijk rekenen op handige gadgets zoals radio, bluetooth, USB en een aansluiting voor een CD- of MP3-speler. En is er een ventilator beschikbaar, om alles goed te laten werken en de temperatuur aangenaam te houden.

  Valdessa Medisauna kopen

  Enthousiast over de Valdessa Medisauna infrarood stoomcabine en die kopen? Dat kan eenvoudig online, net als bij ons in de showroom. We laten u daar ook graag het optioneel verkrijgbare zitje zien, zodat u daar desgewenst gebruik van kunt maken. Wilt u een Valdessa Medisauna infrarood stoomcabine of heeft u vragen over de stoomcabine op basis van infrarood? Bestel die online, bekijk ook de Quartz Medisauna of neem contact met ons op, we horen graag van u.

  2995.00 Euro

  Ga naar Infrarood Stoomcabine Valdessa Medisauna 2 Persoons 90x145x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth


Infrarood Stoomcabine Armano Medisauna 2 Persoons 90x145x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth

Stoomcabines | Stoomcabines | 2 persoons stoomcabine

Stoomcabines

Medi Sauna

Stoomcabines

Stoomcabines | Stoomcabines | 2 persoons stoomcabine

  Armano Medisauna infrarood stoomcabine

  De Armano Medisauna infrarood stoomcabine is dé keuze voor pure wellness bij u in de badkamer. Maximale ruimte dankzij 90 x 145cm, zodat u zich daarin volledig vrij kunt bewegen of er zonder problemen met 2 personen gebruik van kunt maken. En 220cm hoog, zodat de cabine zonder problemen in de badkamer past en u toch kunt voorkomen dat bijvoorbeeld het water zich door de rest van de ruimte zal verspreiden.

  Dankzij 900 x 1450mm maakt u gebruik van een grote infrarood stoomcabine. Met alle ruimte voor een gevoel van maximale wellness. Zonder dat de Armano Medisauna infrarood stoomcabine veel ruimte inneemt in de badkamer. De aansluiting is eenvoudig, u heeft daar slechts een regulier stopcontact voor nodig. Op die manier maakt u gebruik van een cabine, die eigenlijk een 3-in-1 oplossing biedt. U kiest hiermee namelijk voor een:

  • Stoomcabine
  • Douchecabine
  • Infrarood sauna

  Regendouche en handdouche van Medisauna

  De Armano Medisauna infrarood stoomcabine is een infrarood sauna en een luxe stoomcabine. Daarnaast is het bovendien een luxe douchecabine, waarmee u kiest voor de combinatie van een regendouche en een handdouche. Douchen onder een brede weldaad van water of gebruik maken van de handdouche voor specifieke plaatsen op het lichaam.

  De combinatie van de regendouche en handdouche gaat bovendien gepaard met 8 luxe massagejets. Geplaatst op ergonomisch slimme hoogten in de cabine, om heel het lichaam mee te laten genieten van een fijne douche-ervaring. Geniet van de momenten onder de douche in de Armano Medisauna infrarood stoomcabine en zorgt er daarmee voor dat u zowel kunt ontspannen als herstellen.

  Armano Medisauna review: krachtige stoomgenerator

  En zin in meer wellness of bijkomen na een lange dag hard werken? Dan heeft de Armano Medisauna infrarood stoomcabine gelukkig nog veel meer te bieden. Het is een krachtige stoomcabine en een infrarood sauna. Dat betekent dat u door middel van het touchscreen de stoomgenerator kunt inschakelen. Uw eigen stoombad, gewoon bij u in de badkamer zonder dat die veel ruimte in hoeft te nemen.

  En bovendien een infrarood sauna, om de spieren los te maken of die op een comfortabele manier te verwarmen. Het infrarood licht dringt diep door tot in de spiergroepen, om daar voor een gevoel van wellness te zorgen. Op die manier zorgt de Armano Medisauna infrarood stoomcabine voor de ideale ontspanning en sneller herstel na zware (fysieke) inspanning.

  Armano Medisauna kopen

  Een Armano Medisauna infrarood stoomcabine kopen of benieuwd naar de andere producten uit het assortiment? Bekijk dan bijvoorbeeld ook de Picola Medisauna.

  U kunt online de Armano Medisauna infrarood stoomcabine kopen, gewoon bij ons in de webshop. Nog vragen of de cabine een keer zelf uitproberen? Kom dan bij ons langs in de showroom, waar we u alles kunnen laten zien.

  2995.00 Euro

  Ga naar Infrarood Stoomcabine Armano Medisauna 2 Persoons 90x145x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting Bluetooth