Mengkraan mengkranen : Creavit

Wastafelkraan Valencia Opbouw Laag Waterbesparend Mengkraan Rond Chroom 1 Greeps

Badkamermeubels | Badmeubel kranen | Wastafelkraan

Badmeubel kranen

Creavit

Badkamermeubels

Badkamermeubels | Badmeubel kranen | Wastafelkraan

Wastafelkraan Junior Opbouw Laag Mengkraan Rond 1 Greeps

Badkamermeubels | Badmeubel kranen | Wastafelkraan

Badmeubel kranen

Creavit

Badkamermeubels

Badkamermeubels | Badmeubel kranen | Wastafelkraan

  Deze uitstekende Junior wastafelkraan is een mengkraan en maakt hiermee uw wastafel helemaal af. De kraan heeft een ronde vorm die voor een stijlvolle uitstraling zorgt en is ontworpen om door menging van koud en heet water, een aangename temperatuur uit de kraan te laten stromen. De temperatuur van het water wordt geregeld door een 1 greeps hendel.

  Verder is dit model afgewerkt in chroom en voorzien van een keramische binnenwerk.

  39.95 Euro

  Ga naar Wastafelkraan Junior Opbouw Laag Mengkraan Rond 1 Greeps


Wandcloset met bidet TP325 Wit met RVS sproeier (Excl. zitting)

Toiletten > Toiletten > Wandtoiletten

Toiletten

Creavit

Toiletten

Toiletten > Toiletten > Wandtoiletten
  Creavit Wandcloset met bidet TP325 Wit met RVS sproeier (Excl. zitting) Een mooi design wandcloset voorzien van een RVS sproeier. De toiletpot moet gekoppeld zijn aan een inbouw mengkraan om gebruikt te kunnen maken van de sproeier. Daarvoor is de Caral inbouwkraan een schikte keuze. U kunt namelijk met de Caral de hardheid van het water bepalen dat uit de sproeier komt. De TP325 wit met sproeier is 49.8cm diep en 35.5cm breed. Een mooi maatje dat overal goed past. De bevestiging van de bril is 15.5cm en de ophangbevestiging is zowel 18 als 23 cm (hoh) De pot is gemaakt van keramiek dat een groot voordeel heeft dat het gesloten pori├źn bevat. Daardoor kan vuil en bacteri├źn niet binnendringen maar blijft op de oppervlakte. Schoonmaken is daarmee en koud kunstje en ook nog eens hygienscher. Inhoud & Specificaties Materiaal: keramiek Diepte: 49.8cm Breedte: 35.5cm Bril bevestiging: 15.5 cm Voorzien van RVS sproeier Ophangbevestiging: 18 en 23cm (hoh) Exclusief zitting Exclusief inbouw mengkraan Bestel de Creavit TP325 wit met RVS sproeier nu bij sanitairwinkel Megadump Tiel!

  149.95 Euro

  Ga naar Wandcloset met bidet TP325 Wit met RVS sproeier (Excl. zitting)


Bidet wandcloset Creavit TP325 Wit Met RVS sproeier (Exclusief zitting)

Sanitair-producten > Toilet > Hangtoilet

Toilet

Creavit

Sanitair-producten

Sanitair-producten > Toilet > Hangtoilet
  Bidet wandcloset Creavit TP325 Wit Met RVS sproeier (Exclusief zitting) Het elegante bidet wandcloset van Creavit, type TP325 past in elk badkamer interieur. Het Creavit design is gemaakt van keramiek. Keramiek is een ideaal product voor sanitair omdat het dichte pori├źn bevat. Vuil en bacteri├źn blijven op de oppervlakte liggen waardoor het schoonmaken een stuk gemakkelijker gaat. daarnaast is het ook een stuk hygi├źnischer. De diepspoel wandcloset is 50cm diep en 35.5cm breed. De hart op hart maat voor de bevestiging van de bril is 15.5cm. De ophangbevestiging is zowel voor 18 en 23 cm (hoh) Dat maakt het mogelijk om de zitting op meerdere reservoirs te hangen. Het fijne model met uitsparingen is voorzien van een RVS sproeier. De sproeier moet gekoppeld zijn met een inbouw mengkraan die u extra kunt kiezen onder aan de pagina. Met de Caral inbouw kraan kunt u de hardheid van het water bepalen dat uit de sproeier komt. Om het wandcloset door te trekken dient er een bijpassend reservoir en drukplaat gekozen te worden. Specificaties Creavit TP325 Wit bidet wandcloset - Materiaal: keramiek - Diepte: 50cm - Breedte: 35.5cm - Bril bevestiging: 15.5 - Ophangbevestiging: 18 en 23cm (hoh) - Exclusief zitting - Exclusief inbouw mengkraan - Voorzien van RVS sproeier

  149.95 Euro

  Ga naar Bidet wandcloset Creavit TP325 Wit Met RVS sproeier (Exclusief zitting)


Wandcloset met bidet TP325 Zwart met RVS sproeier (Excl. zitting)

Toiletten > Toiletten > Wandtoiletten

Toiletten

Creavit

Toiletten

Verkrijgbaar in de kleuren : zwart

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toiletten > Toiletten > Wandtoiletten
  Creavit Wandcloset met bidet TP325 Zwart met RVS sproeier (Excl. zitting) Het elegante bidet wandcloset van Creavit met een uitdagende kleur. Een zwarte pot wordt niet vaak gekozen en dat is jammer. Het maakt namelijk wel een echte eye catcher van uw badkamer of toiletruimte. Bijzondere kleuren en verschillende materialen worden steeds populairder en daar kan de zwarte TP325 wandcloset van Creavit goed aan bijdragen. Een mooi design wandcloset voorzien van een RVS sproeier. De toiletpot moet gekoppeld zijn aan een inbouw mengkraan om gebruikt te kunnen maken van de sproeier. Daarvoor is de Caral inbouwkraan een schikte keuze. U kunt namelijk met de Caral de hardheid van het water bepalen dat uit de sproeier komt. De TP325 zwart met sproeier is 49.8cm diep en 35.5cm breed. Een mooi maatje dat overal goed past. De bevestiging van de bril is 15.5cm en de ophangbevestiging is zowel 18 als 23 cm (hoh) De pot is gemaakt van keramiek dat een groot voordeel heeft dat het gesloten pori├źn bevat. Daardoor kan vuil en bacteri├źn niet binnendringen maar blijft op de oppervlakte. Schoonmaken is daarmee en koud kunstje en ook nog eens hygienscher. Inhoud & Specificaties Materiaal: keramiek Kleur: zwart Diepte: 49.8cm Breedte: 35.5cm Bril bevestiging: 15.5 cm Voorzien van RVS sproeier Ophangbevestiging: 18 en 23cm (hoh) Exclusief zitting Exclusief inbouw mengkraan Bestel de Creavit TP325 Zwart┬ámet RVS sproeier nu bij sanitairwinkel Megadump Tiel!

  229.00 Euro

  Ga naar Wandcloset met bidet TP325 Zwart met RVS sproeier (Excl. zitting)


Wandcloset met bidet TP325 Rood met RVS sproeier (Excl. zitting)

Toiletten > Toiletten > Wandtoiletten

Toiletten

Creavit

Toiletten

Verkrijgbaar in de kleuren : rood

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toiletten > Toiletten > Wandtoiletten
  Creavit Wandcloset met bidet TP325 Rood met RVS sproeier (Excl. zitting) Het elegante bidet wandcloset van Creavit met een uitdagende kleur. Een rode pot wordt niet vaak gekozen en dat is jammer. Het maakt namelijk wel een echte eye catcher van uw badkamer of toiletruimte. Bijzondere kleuren en verschillende materialen worden steeds populairder en daar kan de zwarte TP325 wandcloset van Creavit goed aan bijdragen. Een mooi design wandcloset voorzien van een RVS sproeier. De toiletpot moet gekoppeld zijn aan een inbouw mengkraan om gebruikt te kunnen maken van de sproeier. Daarvoor is de Caral inbouwkraan een schikte keuze. U kunt namelijk met de Caral de hardheid van het water bepalen dat uit de sproeier komt. De TP325 rood met sproeier is 49.8cm diep en 35.5cm breed. Een mooi maatje dat overal goed past. De bevestiging van de bril is 15.5cm en de ophangbevestiging is zowel 18 als 23 cm (hoh) De pot is gemaakt van keramiek dat een groot voordeel heeft dat het gesloten pori├źn bevat. Daardoor kan vuil en bacteri├źn niet binnendringen maar blijft op de oppervlakte. Schoonmaken is daarmee en koud kunstje en ook nog eens hygienscher. Inhoud & Specificaties Materiaal: keramiek Kleur:┬árood Diepte: 49.8cm Breedte: 35.5cm Bril bevestiging: 15.5 cm Voorzien van RVS sproeier Ophangbevestiging: 18 en 23cm (hoh) Exclusief zitting Exclusief inbouw mengkraan Bestel de Creavit TP325 rood met RVS sproeier nu bij sanitairwinkel Megadump Tiel!

  229.00 Euro

  Ga naar Wandcloset met bidet TP325 Rood met RVS sproeier (Excl. zitting)


Bidet wandcloset Creavit TP325 Zwart Met RVS sproeier (Exclusief zitting)

Sanitair-producten > Toilet > Hangtoilet

Toilet

Creavit

Sanitair-producten

Sanitair-producten > Toilet > Hangtoilet
  Bidet wandcloset Creavit TP325 Zwart Met RVS sproeier (Exclusief zitting) Het elegante bidet wandcloset van Creavit met een uitdagende kleur. Een zwarte pot wordt niet vaak gekozen en dat is jammer. Het maakt namelijk wel een echte eye catcher van uw badkamer of toiletruimte. Bijzondere kleuren en verschillende materialen worden steeds populairder en daar kan de zwarte TP325 wandcloset van Creavit goed aan bijdragen. Het Creavit design is gemaakt van keramiek. Keramiek is een ideaal product voor sanitair omdat het dichte pori├źn bevat. Vuil en bacteri├źn blijven op de oppervlakte liggen waardoor het schoonmaken een stuk gemakkelijker gaat. daarnaast is het ook een stuk hygi├źnischer. De diepspoel wandcloset is 50cm diep en 35.5cm breed. De hart op hart maat voor de bevestiging van de bril is 15.5cm. De ophangbevestiging is zowel voor 18 en 23 cm (hoh) Dat maakt het mogelijk om de zitting op meerdere reservoirs te hangen. Het fijne model met uitsparingen is voorzien van een RVS sproeier. De sproeier moet gekoppeld zijn met een inbouw mengkraan die u extra kunt kiezen onder aan de pagina. Met de Caral inbouw kraan kunt u de hardheid van het water bepalen dat uit de sproeier komt. Om het wandcloset door te trekken dient er een bijpassend reservoir en drukplaat gekozen te worden. Specificaties Creavit TP325 Zwart bidet wandcloset - Materiaal: keramiek - Kleur: Zwart - Diepte: 50cm - Breedte: 35.5cm - Bril bevestiging: 15.5 - Ophangbevestiging: 18 en 23cm (hoh) - Exclusief zitting - Exclusief inbouw mengkraan - Voorzien van RVS sproeier

  229.00 Euro

  Ga naar Bidet wandcloset Creavit TP325 Zwart Met RVS sproeier (Exclusief zitting)


Bidet wandcloset Creavit TP325 Rood Met RVS sproeier (Exclusief zitting)

Sanitair-producten > Toilet > Hangtoilet

Toilet

Creavit

Sanitair-producten

Sanitair-producten > Toilet > Hangtoilet
  Bidet wandcloset Creavit TP325 Rood Met RVS sproeier (Exclusief zitting) Het elegante bidet wandcloset van Creavit met een uitdagende kleur. Een rode pot wordt niet vaak gekozen en dat is jammer. Het maakt namelijk wel een echte eye catcher van uw badkamer of toiletruimte. Bijzondere kleuren en verschillende materialen worden steeds populairder en daar kan de rode TP325 wandcloset van Creavit goed aan bijdragen. Met de juiste accessoires en kleur gebruikt is er een waar paradijs van te maken! Het Creavit design is gemaakt van keramiek. Keramiek is een ideaal product voor sanitair omdat het dichte pori├źn bevat. Vuil en bacteri├źn blijven op de oppervlakte liggen waardoor het schoonmaken een stuk gemakkelijker gaat. daarnaast is het ook een stuk hygi├źnischer. De diepspoel wandcloset is 50cm diep en 35.5cm breed. De hart op hart maat voor de bevestiging van de bril is 15.5cm. De ophangbevestiging is zowel voor 18 en 23 cm (hoh) Dat maakt het mogelijk om de zitting op meerdere reservoirs te hangen. Het fijne model met uitsparingen is voorzien van een RVS sproeier. De sproeier moet gekoppeld zijn met een inbouw mengkraan die u extra kunt kiezen onder aan de pagina. Met de Caral inbouw kraan kunt u de hardheid van het water bepalen dat uit de sproeier komt. Om het wandcloset door te trekken dient er een bijpassend reservoir en drukplaat gekozen te worden. Specificaties Creavit TP325 Rood bidet wandcloset - Materiaal: keramiek - Kleur: Rood - Diepte: 50cm - Breedte: 35.5cm - Bril bevestiging: 15.5 - Ophangbevestiging: 18 en 23cm (hoh) - Exclusief zitting - Exclusief inbouw mengkraan - Voorzien van RVS sproeier

  229.00 Euro

  Ga naar Bidet wandcloset Creavit TP325 Rood Met RVS sproeier (Exclusief zitting)